1. Aide
    1. Espace Client
    2. Connexion
  1. Aide
    1. Espace Client
    2. Connexion
Espace Membre Boursorama

Erreur d'authentification

Vous êtes authentifié. Nous chargeons votre espace membre.

Mot de passe oublié ?

Nouveau sur Boursorama ? Devenez membre

Identifiant/Mot de passe oublié
Si vous êtes Membre de la Communauté Boursorama, veuillez indiquer l'adresse email que vous avez fournie lors de votre enregistrement pour recevoir votre identifiant et/ou ré-initialiser votre mot de passe :

Nouveau sur Boursorama ? Devenez membre

Fermer

Retour au sujet PUNCH INTERNATIONAL

PUNCH INTERNATIONAL : management change

dthieren
11 nov. 201218:39

Gereglementeerde informatie

Wijzigingen in management Punch International

Ieper, België – 8 oktober 2012 8:00 u CET – Punch International nv ('Punch') maakt bekend dat Kees Vlasblom, CFO van Xeikon, met onmiddellijke ingang bestuurder wordt bij Punch International ter vervanging van Wim Deblauwe die ontslag neemt uit de Raad van Bestuur. Op 1 januari 2013 zal Kees Vlasblom Wim Maes opvolgen als CEO en gedelegeerd bestuurder. Wim Maes blijft bestuurder van Punch. Een en ander is het gevolg van de managementwissel bij dochteronderneming Xeikon.

Xeikon kondigde vandaag aan dat Frank Deschuytere per 1 januari 2013 Wim Maes vervangt als CEO. Wim Maes wordt lid van de Raad van Commissarissen van Xeikon; Wim Deblauwe treedt terug als commissaris.

Kees Vlasblom (°1966) werd aangesteld als CFO van Xeikon in november 2009. Voordien was hij CFO van PNO Consultants B.V. dat hij hielp uitbreiden van een Nederlands tot een Europees bedrijf met vestigingen in 13 landen en circa 500 medewerkers. Hij startte zijn loopbaan bij Berk, Accountants en Belastingadviseurs en vervulde vervolgens diverse financiële en leidinggevende functies bij internationaal opererende bedrijven zoals Satlynx sa, WPS Parking Systems B.V., Imtech Technology en Pilkington Benelux B.V. Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders van 18 mei 2010 werd hij voorgedragen en bevestigd als statutair directeur van Xeikon.

Wim Maes trad aan als CEO van Xeikon in oktober 2009. In augustus 2010 werd hij, als vaste vertegenwoordiger van Fram bvba, aangesteld als CEO van Punch. Sinds 1 maart 2011 was Fram bvba, vast vertegenwoordigd door Wim Maes, eveneens gedelegeerd bestuurder van Punch. De Raad van Bestuur wenst zijn sterke appreciatie uit te drukken voor de door Wim Maes getoonde inzet en de geleverde prestaties die de onderneming ten goede zijn gekomen. De Raad van Bestuur hoopt dat zijn aanwezigheid verder inspirerend zal werken.

Wim Deblauwe neemt na een lange en intensieve carrière bij Punch en Xeikon afscheid van de groep. Hij heeft begin september de rol van Vice President North Europe bij Betafence aanvaard en wil zich daar volledig op concentreren. De Raad van Bestuur respecteert deze wens en drukt zijn sterke waardering uit voor de stimulerende en sturende rol die Wim voor de groep vervulde. De Raad van Bestuur wenst hem dan ook alle succes toe met zijn verdere loopbaan.

Bovengenoemde wijzigingen zullen worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders.

Signaler un abus

Vous devez être membre pour ajouter un commentaire.
Vous êtes déjà membre ? Connectez-vous
Pas encore membre ? Devenez membre gratuitement

0 réponse

Retour au sujet PUNCH INTERNATIONAL

Signaler le message

Fermer

Qui a recommandé ce message ?

Fermer

Mes listes

Une erreur est survenue pendant le chargement de la liste

valeur

dernier

var.

Les Risques en Bourse

Fermer